Den försvunna kvinnan i Strängnäs är återfunnen

Strängnäs

Den försvunna kvinnan i Strängnäs är återfunnen

Vid 18-tiden larmades polisen till Tosterö där en kvinna med 2 hundar ska ha försvunnit.

Strängnäspolisen uppger på sin Facebooksida att de söker en kvinna som lider av Alzheimers och har svårt att orientera sig.

Vid försvinnandet bar kvinnan en grön, halvlång Goretex jacka, jeans och vinterskor. Hon hade även med sig sina 2 blandrashundar vid försvinnandet. En lite större svart hund och en lite mindre som är brun. Båda ska ha rött koppel. Kvinnan tar gärna kontakt med andra personer som är ute med sina hundar.

Polisen tar tacksamt emot tips och iakttagelser på telefonnummer 114 14.

Enligt uppgifter deltar minst 1 helikopter, 1 svävare ifrån Sjöräddningssällskapet och flera polisfordon i sökinsatsen.

Strängnäspolisen uppger vid 22:15 på sin Facebooksida att den försvunna kvinnan är återfunnen och man avbryter sökandet. Ambulanspersonal kommer att undersöka kvinnan för att se om hon behöver föras till sjukhus.

Polisen tackar för all hjälp man fått ifrån allmänheten.

Strängnäspolisen uppger på sin Facebooksida att de söker en kvinna som lider av Alzheimers och har svårt att orientera sig.

Vid försvinnandet bar kvinnan en grön, halvlång Goretex jacka, jeans och vinterskor. Hon hade även med sig sina 2 blandrashundar vid försvinnandet. En lite större svart hund och en lite mindre som är brun. Båda ska ha rött koppel. Kvinnan tar gärna kontakt med andra personer som är ute med sina hundar. Polisen tar tacksamt emot tips och iakttagelser på telefonnummer 114 14. Enligt uppgifter deltar minst 1 helikopter, 1 svävare ifrån Sjöräddningssällskapet och flera polisfordon i sökinsatsen. Strängnäspolisen uppger vid 22:15 på sin Facebooksida att den försvunna kvinnan är återfunnen och man avbryter sökandet. Ambulanspersonal kommer att undersöka kvinnan för att se om hon behöver föras till sjukhus. Polisen tackar för all hjälp man fått ifrån allmänheten.
Har du bilder från händelsen? Ladda upp här!

Mer från Strängnäs