Brand intill polisstationen

Foto: Tobias Sternhag

Eskilstuna

Brand intill polisstationen

Räddningsenheter har fått rycka ut till en och samma brand på Nygatan två gånger med några timmar mellanrum.

Det första larmet inkom till räddningstjänsten vid 02:45 tiden inatt.

Polisen skriver på sin hemsida att de spårade upp en man med hund efter nattens brand. Denna man hade nyligen släppts efter ha spenderat några timmar hos polisen pga tillnyktring. Han är nu gripen misstänkt för mordbrand då räddningstjänsten bedömt att det förelåg spridningsrisk.

Vid 07:40 tiden larmades åter igen räddningstjänsten till samma ställe, då polisen upptäckte att det rök en hel del ifrån platsen det brann på inatt. Räddningstjänsten bröt upp delar av väggen där det hade tagit sig igen. Branden släcktes och räddningstjänsten vädrade ur de rökdrabbade lokalerna i närheten.

 

  • Foto: Tobias Sternhag

  • Foto: Tobias Sternhag

  • Foto: Tobias Sternhag

  • Foto: Tobias Sternhag

Mer från Eskilstuna